Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Kiskutya vásárlásának menete

Az éppen aktuális eladó kiskutyáink megtekinthetőek a Képgaléria / kiskutyáink menüben.

Előjegyzés email-ben <kobanyaipelyhes@gmail.com>lehetséges . Előjegyzéshez az adatlap letöltése itt . Az adatlapot kitöltése után küldjék el az email címünkre. Kitöltésnél vegyék figyelembe azt, hogy a kiállításra és tenyésztésre vásárolt kiskutyák ára magasabb mint a hobbi kutyáké. Természetesen az egészségügyi garanciai is több mindenre kiterjed ez esetben. Hobbi célra eladott kiskutyáinkra az adásvételi szerződésben az új tulajdonos ivartalanítási kötelezettséget vállal, melyet a kiskutya 1 éves koráig köteles elvégeztetni! Amennyiben ezt nem végezteti el köteles megfizetni a tenyésztési célú kiskutya és a hobbi célú kiskutya közötti aktuális árkülönbséget. 

 Kérem nézzék meg a tenyésztési tervünket is, mert csak az anya kutya fedeztetését követően fogadunk előjegyzést, melyhez előzetes telefonos egyeztetés szükséges. 

Kiskutyák foglalása: A foglaló összege 50 000 Ft. melyet személyesen, vagy banki utalással lehet a 11773023-10291708 számlaszámra megtenni, közleménybe kérem írja be "a nevét és azt, hogy Foglaló".  

telefon számom: (30/489 7535). 

Facebook elérhetőségem: https://www.facebook.com/

 

 

 A kiskutyák előre egyeztetett időpontban megtekinthetőek az apa és anyukákkal valamint a tenyészet összes kutyájával egyaránt. Az apák lehetnek más tenyészet tulajdonai így őket a saját weboldalukon lehet megtekinteni.

A kiskutyák legkorábban nyolc hetes korukban, oltási könyvvel (amiben állat orvosunk által bejegyzett és pecsételt első oltás, három féregtelenítés és a chip behelyezése szerepel) és számlával kerülnek átadásra az új tulajdonos számára. Amennyiben a kiskutyákat az anyuka nem választotta le 8 hetes koráig és még szoptatja abban az esetben a kiskutyák nem vihetőek el 8 hetesen! A kiskutyák elvitele csak akkor lehetséges, ha már legalább 1 hete nem szopnak.  Minden kiskutyát törzskönyveztetve adunk el!  A kiskutyákra tenyésztői garanciát adunk mely az adásvételi szerződésben is rögzítve van. Időtartama a vételtől számított 1 év. Lehetőség van arra is, hogy a kiskutyák több oltást is megkapjanak, így később kerülnek az új tulajdonoshoz ez esetben a kiskutyák ára az oltások árával (5000 Ft/oltás) emelkedik.

A kiskutyák kiválasztása a megtekintés során érkezési sorrendben történik, vagy lehetőség van fotók alapján is jelezni melyik kiskutyára esett a választás!

A kutyáinkat szuper prémium  táppal etetjük, ebből a tápból 1kg tápot adunk a kiskutyával  és néhány hasznos irományt, amely a későbbiek során nyújthat segítséget a kutya neveléséhez.

Természetesen a kiskutya elvitele után is elérhetőek vagyunk és igyekszünk minden segítséget megadni az új tulajdonosok számára. Facebook -on létezik egy zárt csoport / Én is Kőbányai Pelyhes tulajdonos vagyok/ amelynek tagjai mindannyian legalább egy tőlünk vásárolt kiskutya tulajdonosa. Itt mindenkivel napi kapcsolatban vagyunk, hasznos információkat osztunk meg ,valamint a gazdik is megtudják osztani tapasztalataikat egymás között. Ebbe a csoportba a kiskutya átvételének napján kerül felvételre minden tag.

A tőlünk vásárolt kutyák panzióztatását is vállaljuk a későbbiek folyamán. Ez esetben annyi a kérésünk, hogy a kutya érkezése előtt legalább 3 nappal féregtelenítve legyen és az oltási könyvet valamint azt az ételt amit szokott enni  hozzák a kutyussal együtt!

 

 Tisztában kell lenni azzal a ténnyel, hogy NEM a különböző apróhirdetésekben található kiskutyákkal megegyező minőségű és árfekvésű kutyákat kínálunk. Egy kiskutya ára nem a törzskönyv árával emelkedik hiszen az csak 6000 Ft. Annak tartalma és a tenyésztői garancia által válik értékesebbé. Szokták mondani az előírt fajtára vonatkozó standard előírásoknak megfelelő tökéletes kutya nincs. Szakmai szemmel minden kutyában található hiba, ha ezeket az előírásokat vesszük figyelembe. Ezért a szülők kiválasztása során mindég nagy jelentőséggel bír, hogy az anya kutya vélt vagy ismert hibáin milyen paraméterekkel rendelkező kanra esik a választás, annak érdekében, hogy az utódok a lehető legjobbak legyenek. Az apróhírdetésekben kínált kiskutyák esetében ezek a szempontok nem játszanak szerepet. azok esetében gyakori a testvérek vagy apa - lánya, anya - fia párosítások. Gyakoriak a nem azonos fajták párosítása is pl. valamelyik szülő frise, Coton de tular vagy Máltai selyem kutya ezek szintén fehér szőrűek. A kiskutyáik pedig olyan fajtának lesznek eladva amit éppen ön keres. Kölyök korban a különbségek még nehezen felismerhetőek, viszont felnőtt korára lesz tapasztalható, hogy bizony ez a kiskutya nem az amiről álmodtunk. A túl közeli rokon párosításoknál pedig gyakori az idegrendszeri betegségek, autoimmun betegségek kialakulása.

Ön dönt! Egészséges kutyát akar egyszeri magasabb költségért vagy egy olcsóbbat és majd részletekben a többszörösét fizeti az állatorvosoknak!

A tenyésztésben résztvevő kutyáink térdficam (patella) szűréssel és szem szűréssel is rendelkeznek és mindegyik 0/0 ás az az 100% -ban mentesek