Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Harc a Szaporítók ellen

Miért ne vásároljon neten hirdetett és apróhirdetésekben hirdetett kiskutyát! Nézze meg a kisfilmet az alábbi linken.

Action against the dog factory owners ! 

http://www.rtlklub.hu/musorok/hazonkivul/videok/242733

Az olcsó kutya sokszor drágább, mint a drágának tűnő kutya”, ha a kiskutya megbetegszik az új tulajdonos a vételár sokszorosát is ráköltheti a gyógyíttatására, és ha nincs szerencséje, akkor ez így mehet sok éven keresztül. 

Soha ne vásároljunk az online hirdetési portálokon kiskutyákat kínáló eladóktól és a piacokon értékesítésre kerülő kiskutyákat, mint szóba jöhető családtagot felejtsük el!

 Egy tenyésztő minden esetben törzskönyvvel és tenyésztői garanciával adja a kiskutyáit. Nem a törzskönyv kerül többlet költségbe hiszen az kiskutyánként 6500 Ft, hanem az amit a törzskönyv tartalmaz a származás igazolása. Az aki törzskönyv nélkül ad kiskutyát annak van takargatni valója ők a szaporítók még akkor is, ha tenyésztőnek nevezi magát. A törzskönyv nélkül árult kiskutyák gyakran nagyon közeli rokonságból származó kutyák párosításából születnek. Ezek idejekorán elveszítik látásukat, hallásukat és fogaikat és a várható életkoruk max.6-9 év, de nagyon gyakori a kölyök korban való elhullás is. Gátlástalan trükköket vetnek be szinte lobogtatják kezükben a szülők törzskönyveit, hogy kiskutyáik milyen szuper ősöktől származnak, csak azokhoz a törzskönyvekhez semmi közük a valódi szülőknek. Ne engedje becsapni magát, ne legyen saját pénze ellensége!