Elérhető kiskutyáink/puppies for sale

Elérhető kiskutyáink/puppies for sale


4 kislány és 1 fiú kiskutya született!


Anya: CIB. Kőbányai Pelyhes LUNA.  Patella 0/0, prcd PRA N/N. Inter Champion. 

Apa: Hunky - Dory Metronome (Svéd import kan), Patella 0/0, prcd PRA N/N és további 209 db genetikai szűrés N/N.

Kiskutyáinkat rendszeresen 2 hetente féreghajtjuk, 8-9 hetes korban kezdjük az oltások beadatását, az első oltásnál megkapják a mikrochipet, törzskönyveztetjük őket és a 2. oltás után kerülhetnek kb. 10-11 hetesen új családjukhoz. A további oltások beadatása a vevő felelőssége. Törzskönyvet azaz a származási lapot csak az ivartalanítás visszaigazolása után adjuk át az új tulajdonosnak.

Kiskutya van még foglalható !

Apa: Hunky - Dory Metronome

Anya: CIB Kőbányai Pelyhes Luna

GYIK

1.  Milyen feltételekkel lehet kiskutyát vásárolni?

Kiskutyáinkat házikedvencnek ivartalanítási kötelezettségvállalással adjuk. Az ivartalanítást a kutya 1 éves koráig kell elvégeztetni. A törzskönyvet azaz a származási lapot a műtét igazolása után adjuk át a tulajdonosnak. Tenyésztési célra csak FCI kennelnévvel rendelkező személynek adunk el kiskutyát. A kiskutyákat legkorábban a 2. oltást követően lehet elvinni. Mindegyik kiskutyát csak törzskönyveztetve, chipelve és tenyésztői garanciával lehet megvásárolni.

2. Szükséges e lefoglalni a kiskutyát?

Igen csak a foglalt kiskutyát tartjuk leendő új tulajdonosának. A foglaló utalásához e -mailben küldjük el a számlaszámot miután telefonon is megbeszéltük. Csak a kiskutyák születése után van lehetőség foglalásra. Szülés előtt is lehet előjegyzést kérni. Az előjegyzésben lévő személyeket soron kívül értesítjük a kiskutyák születéséről. Az értesítést követően el lehet dönteni, hogy kíván foglalni vagy sem. 

3. Mikor lehet megnézni a kiskutyákat illetve mikor lehet választani közülük? 

 Legkorábban 6-7 hetes korban javasoljuk az első látogatást viszont a kiválasztást csak 8-9 hetes korban. A 2 hét ami az első és második látogatás között telik el talán kevésnek tűnik, de higgyék el ez alatt az idő alatt annyit változnak a kiskutyák, hogy a második látogatás során már egyáltalán nem biztos, hogy ugyan azt a kiskutyát választanák. Természetesen az első látogatást lehet 8-9 hetes korra is tervezni. Lehetséges videó vagy fotó alapján is a választás.

Mennyibe kerül egy kiskutya és hogy lehet fizetni?

Az kiskutya árát minden esetben telefonon vagy e -mailben beszéljük meg. Élő állatokról lévén szó ezért az ár akár egy almon belül is lehet eltérő. Az ár két részletből áll első a foglaló majd a második a teljes ár és a foglaló közötti különbség. A második részletet a kiskutya átvételekor kell legkésőbb kifizetni. Fizetni lehet készpénzzel vagy utalással.